Μονόδρομος Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα στιχοπουλια !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Μονόδρομος
Πάψε καρδιά μου να πονάς
και σταμάτα να υποφέρεις
μονόδρομος είναι η ζωή
το χρόνο πίσω δεν μπορείς να φέρεις
Κοίτα στο βάθος και δες
μακρύς που είναι ο δρόμος
όσο έχεις οπτική είσαι ευθεία
αν χάνεται έχει η στροφή γωνία
Όσο πιο μακριά θα προχωράς
θα συναντάς και αυλάκια
με προσοχή να τα περνάς
να μην πέσεις σε χαντάκιa
Είτε στην ευθεία είσαι, η σε στροφή
απόλαυσε την καρδιά μου
έτσι είναι η ζωή, μια διαδρομή
με ένα εισιτήριο, χωρίς επιστροφή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-02-2012 |