Η δύναμη της αγάπης Δημιουργός: Αγάπη-Σωκράτης, Αγάπη Η αγάπη είναι γιατρός !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μ' αγάπησες και άνθισαν τα πάντα ολόγυρα
μ' ένα φιλί σου σταμάτησες το χρόνο
την ευτυχία μου χάρισες απλόχερα
σ' αντάλλαγμα σου έδιωξα τον πόνο!!!
Πόσα δικά μου δάκρυα θα χρειαστεί ;
το διψασμένο χώμα της ψυχής σου
για να μπορέσει επιτέλους να δεχτεί
του έρωτα τη γέννηση μες στο κορμί σου!!!
Παλεύω κάθε μέρα με τον πόνο σου
τον διώχνω μα αυτός με πείσμα επιστρέφει
θέλω να νιώσεις πως δεν είσαι μόνος σου
η αγάπη μου υπάρχει για να σε γιατρεύει!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-02-2012 |