Η λεγεώνα του ευρώ Δημιουργός: ΑΠΡΙΛΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η λεγεώνα του ευρώ
Οι γενναίοι όταν κλαίνε , αποφασίζουν
και σηκώνοντας την πίστη , σημαδεύουν.
Πώς γίνεται και έχουν εξουσία οι δειλοί ?
Μας κάνουν ό,τι θέλουν οι ασήμαντοι.
Φοβούνται να περάσουν το ποτάμι
και προτιμούνε τις ανέσεις που απομένουν.
Η μαλθακότητα που εξαφάνισε την πίστη
κι αυτή τη θέληση για επανάσταση.
Η λεγεώνα του ευρώ είναι εδώ.
Δεν έχουν την παλικαριά να πούν "μολών λαβέ".
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
10 Φεβρ. 2012
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-02-2012 |