Τα μυστικά της αγάπης Δημιουργός: Μολυβένιος Στρατιώτης, Δημήτρης Χρ. Κεσανλής Αφιερωμένο στην κ. Σούλα Πολύζου για τις δύσκολες ώρες που περνάει και τον τιτάνιο αγώνα που κάνει για να κερδίσει τη ζωή της πίσω. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η αγάπη έχει τόσα μυστικά...
θέλει να αντέχεις φουρτούνα , ξαστεριά
θέλει να υπάρχει συγγνώμη στην καρδιά
θέλει να της δίνεις πόθο και χαρά.
Μα ποιος μπορεί όμως να ζει
χωρίς αγάπη που είναι ζωή
μα ποιος μπορεί όμως να ζει
χωρίς ελπίδα, χωρίς ψυχή.
Η αγάπη έχει τόσα μυστικά...
ξέρει να σου δίνει μα και να ζητά
ξέρει να γελάει, ξέρει να πονά
ξέρει να κερδίζει και να αγαπά.
Μα ποιος μπορεί όμως να ζει
χωρίς αγάπη που είναι ζωή
μα ποιος μπορεί όμως να ζει
χωρίς ελπίδα, χωρίς ψυχή.
[B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-02-2012 |