ο καρσιλαμάς Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info -ντριιιν
-ω ,καλώς την Γεωργία μας !
-καλώς σε βρήκα Άντα μου !
-μάτς-μούτς
-τι κάνουνε τα συμμαθητάκια μας?
-είναι έξω στην αυλή και παίζουνε τένις !
-τι καλά,θάχουμε πολλά να πούμε μόνες μας !
-όμως γιατί άργησες Γεωργία μου?
-γιατί χρειάστηκα πολύ ώρα να τον μεταμφιέσω σε ζητιάνο
-κι εσύ ακολουθούσες πίσω?
-τον άφησα να προχωρά μπροστά, αλλά ήτανε πολλοί οι κάδοι μέχρις εδώ
-ομολογώ ,πως μας αιφνιδίασε στην αρχή και καλέσαμε τα ΜΑΤ
-δεν πιστεύω να του σπάσανε κανένα παΐδι ?
-μπά,μόλις τον στριμώξανε,άρχισε να υπογράφει και στα χαρτιά υγείας !
-είναι παλικάρι,δεν το αμφισβητώ !
-τέλος πάντων,έμαθα με χαρά, πως υπόγραψε και το μνημόνιο !
-σιγά μη δεν υπόγραφε !
-μας αιφνιδίασε με τις αρνήσεις του στην αρχή !
-εκείνο που μετράει είναι το καλό τέλος φιλενάδα !
-αχ Γεωργία μου ,πόσο ταιριάζουνε οι δυό τους !
-πάντα ταιριάζανε,αφου και στην Μπίλντεμπεργκ ήτανε αχώριστοι !
-ντριιν
-ω, ο αξιότιμος φόν Σόιμπλε !
-δώστε αμέσως αυτό το χαρτί στους υποτακτικούς μου !
-εντάξει,ένα λεπτό να πεταχθώ έξω για να το υπογράψουνε !
-μην αργήσεις φράου,γιατί δεν μπορώ να περιμένω !
-νάτο,το υπέγραψαν και μάλιστα χωρίς να το διαβάσουνε !
-πολύ ωραία,διαβάστε το κι εσείς και κάνετε ότι γράφει !
-εμείς ?
-ναι,εσείς και μη καθυστερείτε, γιατί δεν κρατιέμαι άλλο !
-ένα λεπτό να διαβάσουμε τι υπογράψανε τα αγόρια μας !
-τι υπογράψανε Άντα μου?
-«οι κυρίες σας ,να τσιτσιδωθούνε και να μου χορέψουνε καρσιλαμά,για να μη χρεοκοπήσετε»
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-02-2012 | |