Το αποτσίγαρο Δημιουργός: Antony-P, Αντώνης Περρής Στίχοι και μουσική: Antony-P, Slow Rock Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Το αποτσίγαρο.
1) Γιατί να είμαι όλο εγώ πες μου το θύμα,
το αποτσίγαρο που μιά ζωή πετάς,
πρέπει να κάνω επιτέλους ένα βήμα,
γιατί θα τρελλαθώ όπως το πας.
R. Eπιτέλους σκέψου λίγο, κάνε στάση,
σ΄αδιέξοδο δε βλέπεις μ΄έχεις φτάσει,
κάθε όριο το έχεις ξεπεράσει,
το σκοινί έχει τεντώσει και θα σπάσει,
ως εδώ και μη περέκει επιτέλους,
μέχρι πότε θα χτυπάμε στους σκοπέλους,
το σκοινί έχει τεντώσει και θα σπάσει,
επιτέλους σκέψου λίγο, κάνε στάση.
2) Δεν πάει άλλο δυστυχώς πρέπει ν´ αλλάξω,
αλλιώς θα είμαι του τσιγάρου σου ο καπνός,
γιά να ξεδίνεις κι΄ ύστερα΄ αποτσιγαρό σου,
να με πετάς στ΄ άχρηστα συνεχώς.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-02-2012 | |