Μην ανησυχείς Δημιουργός: yiannistellidis, σουτ και ξουτ ΣΤΙΧΟΙ - ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ © Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην ανησυχείς
Δε θα σ’ ενοχλήσω
Πια δε θα με βρεις
Δε γυρίζω πίσω
Μην ανησυχείς
Όλα θα τα σβήσω
Ότι μου ‘χεις πει
Πια δε θα μιλήσω…….
Δε θα σ’ ενοχλήσω…………..
Ρ
[B]Έκανες πολλά ….λάθη στη σειρά
Τι να συγχωρήσω ;
Άλλαξε η καρδιά τώρα λογική
Πως θέλεις ;… τι ζητάς;
Εγώ να τήνε πείσω;……….[/B]
Όλα όπως θες
Δε θα σ’ ενοχλήσω
Πέρασε ο καιρός
Δε γυρίζει πίσω……..
όσα και να πεις
θ’ αδιαφορήσω
λόγια της στιγμής
έστω κι αν δακρύσω
Δε θα σ’ ενοχλήσω…………
Ρ
[B]Έκανες πολλά ….λάθη στη σειρά
Τι να συγχωρήσω ;
Άλλαξε η καρδιά τώρα λογική
Πως θέλεις ;… τι ζητάς;
Εγώ να τήνε πείσω;……….[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2012 |