οι Αλίμονοι ( οι πατούσες ) Δημιουργός: marakos poureitzer, ΜΑΡΙΟΣ ΖΑΜΠΙΚΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
-ΕΔΩ Ο ΦΡΕΣΚΟΣ ΓΛΑΡΟΣ !
-ψηλέα μου,το γυφτάκι πουλάει φρέσκο γλάρο !
-για πες μας γυφτάκι,πόσο πάει ο γλάρος?
-το κεφάλι,ένα ευρώπουλο θείο !
-οι φτερούγες?
-μισό ευρώπουλο θείο !
-το στήθος?
-δύο ευρώπουλα θείο!
-τα μπούτια?
-ένα ευρώπουλο κάθε μπούτι θείο !
-οι πατούσες?
-αυτές τζάμπα !
-αυτές θα πάρουμε,έτσι ψηλέα μου?
-μα δεν τρώγονται κοντέ !
-μασιούνται όμως παραμορφωμένε μου !
Μαράκος
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-02-2012 |