Πονάει, πόσο πονάει Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πονάει η καρδιά
πονάει και η ψυχή
πονάει το μυαλό
τρέχοντας στην ζωή.
Πονάει δεν μπορεί
να βρει τον τρόπο αυτή
να πεί το, ως εδώ
να φύγει να σωθεί.
Πονάει και χτυπιέται
σαν ένα πουλί
που μέσα στο κλουβί
χτυπιέται και πονεί.
Πονάει και νομίζει
πως κάπου και γι΄αυτήν
κάποια ψυχή υπάρχει
που νοιώθει την πληγή.
Ως πότε όμως αυτό
μπορεί να τ΄ανεχθεί
ως πότε θα πονάει
το φτάνει για να πει.
Ανοίγω λοιπόν την πόρτα
πετάω στον αέρα
λέω τώρα θα ζήσω
θα ζήσω μόνο για μένα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-02-2012 |