Κοίτα.... σχεδόν χαμογελώ Δημιουργός: scarlet1977, Νίκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι πονάει πιο πολύ ?
Να μην ερωτευτεί κάποιος ποτέ
Η ν αρνηθούν τον ερωτά του ?
Σταγόνα αλκοόλ ποτέ του να μην πιεί ?
Ή να χει ένα κακό μεθύσι ?
Να έχασε κάποιος το φως του
Ή να γεννήθηκε τυφλός ?
Ποιο να είναι άραγε πιο οδυνηρό ?
Πόσο δεν ζω αφότου λείπεις
Μόνο αναπνέω και απλώς κυκλοφορώ
Ο,τι έκανα και πριν σ ερωτευτώ
Λυκόπουλο ο πόνος και λημέρι του εγώ
Τον διώχνω μα επιστρέφει εδώ .
Η σκέψη σου μ αιχμαλωτίζει
Και μόνο όταν σε σκεφτώ …
μονάχα τότε πλέον ζω .
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2012 |