Πλάνη Δημιουργός: AZARADEL(ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΗΣ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αλλάζουμε πορεία
Τρείς μοίρες δεξιότερα
Πρός τής ψυχής σου τά ενδότερα
Κι έχουμε τούς ανέμους κόντρα.
Μονάχοι στόν ωκεανό
Δίχως σημάδια καί σημεία
Μόνον ή αίσθηση μάς οδηγεί
Πρός τή χαμένη ήπειρο.
Η αίσθηση...
Πώς θά βρεθεί μπροστά μας ξάφνου
Η γκρίζα πέτρα
Γιά ν' ακουμπήσουμε τό βλέμμα
Η λευκή αμμουδιά
Γιά ν' ακουμπήσουμε τό κορμί μας
Αλλάζουμε πορεία
Μόνον ή αίσθηση μάς οδηγεί
Πού χρόνια τώρα μάς πλανεύει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-02-2012 |