Το δεν είναι… Δημιουργός: νετη541, ΕΦΗ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το δεν είναι…
…μου λείπεις, σκέφτηκα
μα πάει καιρός που οι εξαρτήσεις μου ξεπέρασαν το προφανές
και τις αδυναμίες μου τις γεννάω πια μόνη
και πιο μόνη τις τρέφω
εσχάτως, σαν ανακάλυψα το σαρκοβόρο πυρήνα μου
αδιάντροπα σε θώπευσα
αναζητώντας ακόμα και την αδιόρατη υποψία της ανάγκης σου
να βυθιστώ στη μύχια των πόθων σου
να μετουσιωθώ σε ό,τι υπολείπομαι
αλόγιστα ξόδεψα χάδια
ανάσες
λόγια
ικέτιδα περιέφερα το κατ’ εικόνα μου στα όρια του οργασμού
κάτισχνο
θαμπό
και δεν κατάλαβα, η ανόητη
δεν κατάλαβα
καθρέφτη ψάχνω
κι όλο πεισματικά κλείνω τα μάτια
να σκοτεινιάζει και ν’ ανασταίνεσαι στα περιγράμματα
σχεδόν να γίνεσαι
όσο σχεδόν είμαι κι εγώ
...δεν είναι πως μου λείπεις τόσο...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-02-2012 | |