Τριανταφυλλένιος έρωτας Δημιουργός: Sak Ομορφα συναισθηματα ομορφες εικονες..... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η γλυκιά άνοιξη φεύγει
Η αρχή του ξένοιαστου καλοκαιριού
Κόκκινα τριαντάφυλλα μαζί της φέρνει
Η εποχή του ευτυχή θεού
Στέκονται γεμάτα χάρη
Στον ανθισμένο κήπο
Αφήστε τα , να τα πάρει ο αέρας
Κάποια καρδιά θα αναστήσουν
Γεννώντας έρωτες καλοκαιρινούς
Γυναίκες τα φύλλα τους θα μυρίσουν
Γνωρίζοντας άντρες φλογερούς
Η φύση σαγηνεύει το καλοκαίρι
Ταξιδεύει τον νου των νέων
Γεννά τον Έρωτα τον ύμνο της Ζωής
Να προσέχεις τα τριαντάφυλλα
Θα τρυπηθείς αν τα σφίξεις
Να μην γίνει ο Έρωτας σου
Πικρή ανάμνηση και την πνίξεις
Γι αυτό να γευτείς τον Έρωτα δίχως ενδοιασμούς
Κάποτε όλοι μας πληγωθήκαμε
Το γλυκό σου όνειρο θα φέρει καρπούς
Δες τον παράδεισο μας τον βρήκαμε!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-11-2005 |