Μαύρη ποίηση 1α Δημιουργός: ΠΑΠΑ-ΡΙΜΑΣ, ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ Απροσδόκητα Αταξινόμητο (ΑΑ) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έγραψα μαύρη ποίηση
σε ένα άσπρο τετράδιο
ποιος θα κάνει εκποίηση
στον χειμώνα τον άδειο
Κι αν σου μοιάζει με αγάπη
ή με έρωτα τρελό
έχω μέσα στο ντουλάπι
δάκρυα από πηλό
Ατενίζω την πόλη σας
από ύψος μεγάλο
προσκυνήσατε όλοι σας
τον χρυσό παπαγάλο
Κι αν σου μοιάζει με οδύνη
ή με πόνο δυνατό
πες μου ο Έλληνας τι πίνει
και κατάντησε φυτό
ΙΑΣΟΝΑΣ ΘΕΩΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ 12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-03-2012 |