λιποτάκτης Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ καλημέρα σας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
γιγαντόσωμα δευτερόλεπτα
καταπλακώνουν σατανικά είλωτες δείκτες
ανταλλάσσοντας χρόνο
ήλιοι ντυμένοι τετράγωνοι
σπουν την αυστηρή κυκλικότητα
εκτοξεύοντας χάος
κι ενώ άτακτοι πλανήτες
κυνηγιούνται με μίσος στο χώρο
ένα μωρό δευτερόλεπτο μόνο
διαφεύγει της προσοχής όλων
και γλιστράει κρυφά κάτω από τις φλόγες
είναι το μόνο που θα επιζήσει
μακριά από το παρελθόν
το παρόν
το μέλλον…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2012 |