Άλλη μιά μέρα πέρασε Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μιά μέρα ακόμη πέρασε
που σ΄έχω μακριά μου
μα σ΄ έχω εγω στην σκέψη μου
και μέσα στην καρδιά μου.
Άλλη μιά νύχτα μοναχή
χωρίς να είσαι κοντά μου
το να μου λές πως μ΄αγαπάς
να είσαι η παρηγοριά μου.
Να νοιώθω την ανάγκη σου
το να βρεθώ κοντά σου
μες την ζεστή σου αγκαλιά
να παίρνω τα φιλιά σου.
Να σε κρατάω αγκαλιά
να λέω το σ΄αγαπώ
να έρχομαι εκεί δίπλα σου
να λέω "εγώ είμαι εδώ". Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-03-2012 |