Θά δοκιμάσω μιά φορά Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θά δοκιμάσω μιά φορά
να δώ αν θα πετύχει
να ανοίξω πόρτες που 'κλεισαν
και να γκρεμίσω τοίχη
να δώ τόν Ήλιο άπ' την αρχή
ξανά στό πρόσωπό σου
κι αν είν' αυτό που τώρα θές
δικό μου καί δικό σου
μά αν καταλάβω απ' τα φιλιά
πώς είσαι μακριά μου
θα χτίσω , πάλι απ' την αρχή
τα τοίχη τα δίκά μου
Θά δοκιμάσω μιά φορά
κοντά σου να ρθω πάλι
αφού είν' ανάγκη οπως μου λές
με υπόσχεση μεγάλη
καί θα σου φερω που ζητάς
νερό να σε δροσίσω
και μιά μεγάλη αγκαλιά
μέσα της να σ' αφείσω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2012 |