Αν μ'αγαπούσες λίγο και εσύ Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στην καρδιά μου
σε κλείνω για να σ΄έχω
και μόνο τον εαυτό μου
μου λες για να προσέχω.
Να έχω να προσέχω
εμένα πάνω απ΄όλα
γιατί κανένας μας δεν ζει
για πάντα και αιώνια.
Είναι τόσο λίγη η ζωή
και γρήγορα περνάει
άλλη ευκαιρία δεν έχουμε
το ξέρω και πονάει.
Μακάρι να μπορούσα
αλλιώς , όλα να δω
μα ζω εγώ και υπάρχω
μόνο να σ΄αγαπώ.
Αν μ΄αγαπούσες λίγο
και εσύ όπως και εγώ
τίποτα δεν θα με ένοιαζε
στον ουρανό πετώ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2012 |