Μέσα μου Δημιουργός: Γλαυκονόμη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στου φεγγαριού το πάλεμα
και στου κορμιού το δάκρυ
στου πόνου το θεώρημα
εδώ στα χαμηλά
Φωτιά που ξαναγύρισες
στης νύχτας μου την άκρη
μέσα μου σπέρνεις θάλασσα
γύρω μου καταχνιά
Αντίδοτο στη στέρηση
φάρμακο στην αγρύπνια
του γέλιου σου το ανέμισμα
στην κάψα της ψυχής
Γλυκά σου αποσπάσματα
μα η πληγή σου ξύπνια
μέσα μου ανοίγεις κλείνεσαι
ξανά αιμορραγείς
Στο πάθος σου υποκλίνομαι
στην τρέλλα σου σκορπιέμαι
και πίσω απο τα κάγκελα
πεθαίνω να σε δω
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2012 |