Αλλού, μα εδώ Δημιουργός: vero_, Βερόνικα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Περπατώ στις στάχτες μας καιρό τώρα...
Δεν έχουν φύγει.
Ο αγέρας δεν τις έχει πάρει μαζί του,
μήτε ακούστηκε ο ήχος του.
Τις τόσες αναμνήσεις μας
γεμίσαμε με μαρτύριο,
που κάθε βράδυ του δίναμε ζωή
απ' το ποτάμι των δακρύων μας.
Δεν ημερεύει η καρδιά,
οι ενοχές την έχουν γδύσει.
Έχει πονέσει, μάτια μου, η ψυχή
κι εσύ θαρρώ πως ξέρεις...
Μ' αγαπάς κι εσύ μα σωπαίνεις.
Κλεισμένοι κι οι δυο
πίσω απ' τις σιωπές,
πίσω απ' τα χαμόγελα.
Κι η Εκάτη δε βοηθάει πολύ.
Λέει πως είναι πεπρωμένου έργο.
Αυλαία που κλείσαμε εξ' αρχής,
ατελής πτώση, άχαρη.
Ο αγέρας δεν μας έχει πάρει μαζί του,
μήτε ακούστηκε ο ήχος του.
Αλλού εγώ, αλλού εσύ,
μα και οι δυο εδώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2012 | |