Απ' τη ματιά σου πλημμυρίζει ο ουρανός Δημιουργός: ierax, = kondor 9104 αμπάρι 34 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν άλικη σταγόνα στου γερακιού το νύχι
ζωή γεμάτη, μα και θάνατο συνάμα
μια σκέψη που λαβώνει όποιον και να πετύχει
υπόγειο βλέμμα που δεν φτάνει η αστραπή
Το σφίξιμο της μοίρας πριν να κοπεί το νήμα
καρδιά δεν έχει, όσους χτύπους κι αν μετρήσεις
αέναο κατεβαίνει με μαγεμένο βήμα
λειωμένο ρούχο σ' ένα αγέρωχο κορμί
----------Η ελπίδα που μου δίνεις σπίθα μαζί κι αέρας
----------πυρώνει φλέβες και κοχλάζει ωκεανούς
----------τα μάτια σου γυρεύω στο πρώτο φως της μέρας
----------αυτά τα μάτια που ματώνουν ουρανούς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-03-2012 |