Γαμώ τις παρελάσεις μου Δημιουργός: kostas71, Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα βράδια μου παλεύω μοναχός
Ξημέρωμα κοιμάμαι κουρασμένος
Στα όνειρα του πόθου ο καιρός
Περνάει νηστικός και μουδιασμένος …
Μακραίνει του ονείρου η στιγμή
Εικόνες που ξεφλούδισαν στο χρόνο
Σταγόνα από αίμα στην πληγή
Ματώνει η ανάγκη μου στον πόνο…
Με τα μάτια κλειστά
Μυστικά ξεκλειδώνω τις λέξεις
Όλα να’ ναι γυμνά
Κι όσο αντέχω ν’ αντέξεις…
Σκορπίστηκα στον άνεμο της γης
Ο αέρας που σε ζει να’ ναι δικός μου
Να αντέχεις το σκοτάδι της σιωπής
Να είσαι ουρανός στον ουρανό μου…
Ορκίστηκα μια μέρα πως θα ‘ρθω
Κι ας είναι να πεθάνω επί τόπου
Αρνήθηκα να ζήσω ότι ζω
Εικόνες του νεκρού και άδειου τόπου…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-03-2012 |