Δούλοι Δημιουργός: Adamopoulos Andreas Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τους είδα φόρτωναν ξυλα για την στέγη τους.
Μια νέα ελπίδα για ουρανό πιο στεγανό
απ΄την αρχή να στήσουν.
Ο χορός της βροχής να πάψει ν'απλώνεται
στα σώματα των τσακισμένων ψυχών.
Τους είδα φόρτωναν ξύλα για το τζάκι τους
με νόημα να φωτίσουν τις τρυφερές των
παιδιών τους καρδιές.
Η εποχή της δουλείας που τώρα δυνάμωνε
τους ήθελε ασταμάτητους δουλευτές .
Δούλοι πουθενά και κανείς. Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-03-2012 |