Αναγέννηση Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα από τη δουλειά ξανά!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ήρθες και μέλι έσταξες
σ΄ένα κορμί φαρμάκι...
μ΄ένα χάδι ξέγραψες
το άτιμο σαράκι
Με το φιλί σου φύσηξες
νέα πνοή στο στόμα...
κι εκεί ξαναγεννήθηκα
που ήμουνα σε κώμα
Διψούσα και με πότισες
σαν να΄μουνα γαρδένια...
και τα κλαδιά μου στόλισες
με άνθη μεταξένια
Μεγάλωσα και πέταξα
σωρό πράσινα φύλλα...
τα μάγουλα μου ρόδισαν
σαν δυο κόκκινα μήλα
Κι εκεί θαρρώ που τέλειωνε
η γόνιμη εποχή μου...
ευθύς εσύ ανέτρεψες
τη φύση τη δική μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-03-2012 |