Η θάλασσα της Ζωής ! Δημιουργός: KOUTSIg, Κούτσικος Γιώργος Στούς Ελλήνες Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μην μελαγχολείς . . . Εγώ είμαι εδώ ! !
Η ζωή μοιάζει με θάλασσα που απο μακριά κοιτώντας την δείχνει μαγική ,ήρεμη ,σαγηνευτική
μα σαν μπείς μέσα της ...ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ! !
ψύχος ,τρικυμίες και απογοήτευση μην απ αρνηθείς . . .
Η δύναμη της ψυχής θα σε βγάλει αλώβητη απο εκεί ..μόνο εάν εσύ την χτυπήσεις εκει που πονεί ! !
ΘΑΡΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
και οι τρικυμίες της ζωής
θάλασσες ταξιδιάρικες και εσύ ο ταξιδευτής ! ! !
Μην μελαγχολείς . . . Εγώ θα είμαι εδώ για ότι εσύ χρειαστείς ! !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-03-2012 |