Aνεπαίσθητα... μ´ ακόμη υπάρχεις παντού μου Δημιουργός: Antony-P, Αντώνης Περρής Στίχοι και μουσική: Antony-P, Slow 6/8 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Aνεπαίσθητα...μ´ ακόμη υπάρχεις παντού μου.
1) Κι´ας λέω πως σε ξεπέρασα κι´ας λέω...
μα αφου για σένα κάπου κάπου ακόμα καίω...
θα μένουν τα ίχνη σου παλιό μου παραμύθι...
γιατ´η αλήθεια είναι πως δεν είσαι λήθη.
R. Aνεπαίσθητα... μ´ακόμη υπάρχεις παντού μου,
τρέλλα παλιά κι´αρρώστεια ακόμη του εαυτού μου,
θύμιση ξεχασμένη βαθιά μέσα στο νού μου,
ανεπαίσθητα μα ακόμη υπάρχεις παντού μου.
2) Αχ ο έρωτας τι κάνει όταν πονάει,
και που και που όλο ρέστα μου ζητάει,
μάλλον θα ξύνει την πληγή…και πως να κλείσει
ή φταίει η ουλή που ίσως δεν έχει σβήσει.
Αντώνης Περρής
6946741595
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-04-2012 |