Ο Αλεξ Απεξω Δημιουργός: ROYBIS, stelios ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΗ..... 15- 12- 2011. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΑΛΕΞ ΑΠΕΞΩ.....
Είμαι με τους τους απέξω
γιατί με κλείσανε απέξω
και τα δακρυά μου κύλησαν
στης (μίκρο) Παππαδιάς τα φώτα...!
Πόρτα, πόρτα θα σε βρω
γυναικάκι ζηλεύτο!
Πω! πω! πως σ" αγαπώ!
Γέρνω, πίσωγέρνω,
την αγάπη σου γυρεύω
και τα γλυκά σου δύο χείλη
μου τρυγήσαν το σταφύλι....!
Πόρτα, πόρτα θα σε βρω
γυναικάκι ζηλεύτο!
Πω! πω! πως σ" αγαπώ![/align] Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-04-2012 |