Όλα τα ξέχασες Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη καλημέρα σε όλους , ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ταξιδέψουμε και ας το ζήσουμε , όσο μας χαρίζεται........ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν σε θέλω στην ζωή μου
ούτε και μέσα στην ψυχή μου
δεν σε θέλω στην καρδιά μου
ούτε καν στα όνειρά μου.
Φύγε , και πάνε όπου θέλεις
άσε με , να ησυχάσω
τον εαυτό μου να κοιτώ
και σένα να σε διαγράψω.
Σου έδωσα τα ωραιότερα
τα πολύτιμά μου χρόνια;
τώρα όλα τα ξέχασες
και ήρθαν στα μαλιά τα χιόνια.
Λίγα χρόνια μου έμειναν
άσε με , να τα ζήσω
όπως λαχταράω και ζητώ
την ζωή μου εγώ ορίζω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-04-2012 |