Timing Δημιουργός: vas, Βασίλης Τασόπουλος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info έγραψα
(στο σημείωμα που πέταξα κάτω απ' τη πόρτα
και έφυγα γρήγορα, ακούγοντας, ενώ πια βρισκόμουν
στον κάτω όροφο, τη πόρτα να ανοίγει, τη γνώριμη φωνή
να ρωτάει ποιος είναι, και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα να κλείνει)
ότι φθάνουμε στο ίδιο σημείο
πάντα με αντίθετη φορά,
εσύ θες να βγεις κι εγώ να μπω,
μα γυρίζουμε πίσω κι οι δύο.
(αναρωτιέμαι, βέβαια, αν ήμουν μπροστά ή πίσω απ' τη πόρτα)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-11-2005 | |