Γιατί καταστρέφουμε τον πλανήτη μας ???? Δημιουργός: ο Γέροντας, Διαμαντής Κρεμαστιώτης Καλό Πάσχα σε όλους............................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πήρα μολύβι και χαρτί
πολλά θέλω να γράψω ,
είναι αυτά που στην ζωή
δεν πρόφτασα να φτιάξω .
Ήταν όνειρα πολλά
μαζί τα κουβαλούσα ,
και έκανα προσπάθειες
ποτέ δεν τα ξεχνούσα .
Ήθελα κόσμο όμορφο
να ζει ευτυχισμένος ,
τον βλέπω τώρα και πονώ
που θαν΄ δυστυχισμένος .
Αν θέλαμε όλοι μαζί
πολλά μπορούν να αλλάξουν ,
γιατί τα χρονιά που θα ΄ θρουν
εμάς θα μας τρομάξουν .
Ζούμε σε ένα παράδεισο
τα πάντα μας προσφέρει ,
και εμείς για το ευχαριστώ
τον κάνουμε και υποφέρει .
Άγγελος 13/4/2012
Ατομικά , ας περιορίσουμε λίγο την υπερκατανάλωση γενικά .
Ζούμε σε ένα υπέροχο αστέρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-04-2012 |