Εξάραχνο των επτά Το Απαγορευμενο Αινιγμα! Η

Δημιουργός: ferelpis, αρτέμης αξαρλής

Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info

Φίλε μου! Όπως προείπα στο τηλέφωνο επειδή, το εύρημα σου αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, μετά και από τα αποτελέσματα του συνόλου των αναλύσεων το φωτογράφισα και όλα μαζί τα απέστειλα, «δείχνοντας προς τη πλευρά του Νέστορα» στο φίλο μου.
Σαν κορυφαίος γνώστης και ειδικός επί των αρχαιοτήτων αμέσως εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του να σε γνωρίσει!
Ο ίδιος ζήτησε διαμέσου της προσωπικής μας επαφής να διερευνήσω τη δυνατότητα για τούτη την επίσκεψη.
Εδώ, πρέπει να τονίσω τη σύμπτωση η αν θέλεις …ευτυχή συγκυρία να βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα όπου για, ένα πενθήμερο φιλοξενεί το παγκόσμιο, αρχαιολογικό τους συμπόσιο και, κατέληξε. Αυτά τα λίγα ως ελάχιστη προεισαγωγή από μένα επί των υπολοίπων, αναλαμβάνει ο Νέστωρ.
Ο καθηγητής της αρχαιολογίας άνοιξε αργά το παραγεμισμένο φάκελο βγάζοντας από μέσα προσεκτικά, μια γυάλινη θήκη στην οποία είχε τοποθετημένο το σπασμένο νύχι ενώ στη συνέχεια, ανέσυρε και πέντε, έγχρωμες φωτογραφίες μεγέθους 15 Χ 20 εκ.
Τα αράδιασε όλα στο τραπέζι ώστε άπαντες να έχουν ξεκάθαρη οπτική επαφή.
Ο Άλεξ στη πρώτη φωτογραφία διέκρινε το εύρημα του.
Ένα παρόμοιο αλλά μεγαλύτερο νύχι, έδειχνε η δεύτερη.
Οι υπόλοιπες, εμφάνιζαν περίτεχνες, μαρμάρινες στήλες,
αρχαιοελληνικής τεχνικής οι οποίες σε πραγματικό μέγεθος δε θα έπρεπε να ξεπερνούσαν σε ύψος τους ογδόντα και πλάτος τους σαράντα πόντους σμιλεμένοι περιφερειακά, με εκείνο, το πασίγνωστό γυριστό περίγραμμα, ενδεικτικό των περγαμηνών.
Ο Νέστορας αφού τακτοποίησε τα ντοκουμέντα, κοίταξε προς το μέρος του προλαλήσαντα, κάνοντας μικρή αναφορά.
Αντουάν καρδιακέ μου φίλε! Στα όσα προείπες συμφωνώ μέχρι κεραίας και σου οφείλω, ένα ευχαριστώ ενώ γυρίζοντας προς τη πλευρά του Άλεξ συνέχισε.
Αγαπητέ μου πράγματι, αυτή είναι η αλήθεια. Ήταν δική μου πρωτοβουλία να σε γνωρίσω προσωπικά και το γιατί, ελπίζω ότι , θα το καταλάβεις κατά την περαιτέρω ανάπτυξη του θέματος.
Εκ’ των προτέρων βέβαια και γώ, θέλω να σ’ ευχαριστήσω για τη διάθεση σου να γνωριστούμε και επί πλέον την εξαιρετική σου φιλοξενία.
Με την Ιόνη και το Βαλέριο, « είπε δείχνοντας τους» είμαστε στενοί συνεργάτες σε όλες τις μέχρι σήμερα επιστημονικές έρευνες όπου δει, αυτός είναι ο πρώτος λόγος που ήρθαμε μαζί.
«Ο Άλεξ περίμενε ότι, θα του αποσαφήνιζε το δεύτερο
μα ο καθηγητής δεν έδειξε προδιάθεση για αυτό, προσπέρασε τον τύπο μπαίνοντας κατ’ ευθεία στην ουσία της συζήτησης».
Φίλοι μου! Αν τα όσα που μας αποκαλύφθηκαν σήμερα τις επόμενες ημέρες πιστοποιηθούν ως αυθεντικά τότε, θα βρισκόμαστε μπροστά στη θεαματικότερη , αρχαιολογική επιτυχία του αιώνα!
Επί του προκειμένου ίσως, επέλθει …επανάσταση μέσω της οποίας προσδοκώ ότι, θ’ αλλάξουν …δραματικά τα δεδομένα όχι μόνο στο χώρο της αρχαιολογίας η της βιολογίας μα κι’ αυτής ταύτης της φυσικής!
Κοσμοϊστορικές αντιλήψεις τις οποίες μέχρι τώρα θεωρούσαμε σταθερές και αποδεδειγμένες δεν αποκλείεται ν’ ανατραπούν.
Παρ’ ότι στο τομέα που θα χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα δεν είμαι ειδικός απλώς τον αναφέρω, μια πρώτη γεύση επί της αλλαγής των φυσικών νόμων που διέπουν το σύμπαν μας δίνει τελευταία, με τη συμπεριφορά επί της ύλης η κβαντομηχανική κατά δε το …ανήσυχο της εποχής μας πρωτοπόρο πνεύμα του Αϊνστάιν, παράλληλοι μικρόκοσμοι είναι υπαρκτοί και πολλαπλασιαζόμενοι.
«Ο Άλεξ άκουγε το Νέστορα να εμπλέκει σε μια …φοβερή αρχαιολογική επιτυχία, το σπασμένο νυχάκι του, τη κβαντομηχανική και τον Αϊνστάιν δίχως ωστόσο να καταλαβαίνει, την αλληλένδετη μεταξύ τους σχέση».
Η σημερινή ανακάλυψη, …προχωρούσε εκείνος μας φέρνει πλησιέστερα στην ποθητή εξήγηση που οι προγενέστεροι και νυν επιστήμονες αναζητούσαμε και, για να γίνω σαφέστερος.

Στις επιστήμες Αρχαιολογία, Βιολογία, Φυσική και Αστροφυσική, «μετά το κοσμοϊστορικό επί των μαθηματικών άλυτο, Πυθαγόρειο θεώρημα για τον υπολογισμό του τέλειου αριθμού» αναπάντητα, παραμένουν εισέτι πέντε κορυφαία θεωρήματα.
Τα πασίγνωστά 4.Π>Γ δηλαδή. Που? Πότε? Ποιος? Πως και Γιατί? δημιούργησε τα γήινα όντα, μεταξύ των οποίων το τελειότερο όλων τον άνθρωπο!
«Αφού έκανε βραχεία παύση, βρέχοντας με λίγο νερό τα χείλη του εξακολούθησε».
Προτού δώσω το λόγο στο Βαλέριο θα προσθέσω ακόμη τούτα.
Όπως προείπα εφ’ όσον τα εδώ διαδραματιζόμενα αποδειχτούν αληθή, η μέγιστη τιμή θα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην παρατηρητικότητα, υπομονή και επιμονή του νέου μας φίλου Άλεξ του οποίου και πάλι ξανασφίγγω θερμά το χέρι, είπε σκύβοντας προς το μέρος του να τον συγχαρεί
δίνοντας το έναυσμα ώστε ένας, ένας, με τη σειρά να δώσουν το χέρι στον Άλεξ που έδειχνε ικανοποίηση …εμποτισμένη, με μπόλικη απορία.
«Ποτέ του δεν είχε διανοηθεί πως , κάποια μέρα θα πρωταγωνιστούσε σε μια εκπληκτική, «σύμφωνα, με τα λεγόμενα των παρόντων» αρχαιολογική ανακάλυψη και κορυφαίοι επιστήμονες θα του έπλεκαν το εγκώμιο παρουσία του».
Κι’ ενώ ο φίλος του ο Μάικ τον κοιτούσε περιχαρής κι’ ο ίδιος ανταπέδιδε ευχαριστίες σε όλους το λόγο, έλαβε ο ειδικός επί της γλωσσολογίας, «με τα αριστοκρατικά ονόματα που θύμιζαν Ρωμαϊκή αυτοκρατορία» καθηγητής Βαλέριος –Βερνίκος.

Συνεχίζεται….

Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-04-2012