Εγωισμος Δημιουργός: BabLagk Γιατι σε ολους μας καποια στιγμη ο εγωισμος μας βαραει...κοκκινο...! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε βλεπω παλι
Μεσα στα ονειρα μου
Στα στενα του μυαλου μου τριγυρνας
Σε θελω παλι
Μα εισαι μακρια μου
Κι εναν αλλο τωρα λες πως αγαπας
Μα ο εγωισμος μου
Δεν μ αφηνει να δω καθαρα
Κι ολο ο εαυτος μου...
Σε ζηλευει, βαθια σε γυρευει
Μα σε αποφευγει, σου λεει να φυγεις
Ποτε μη γυρισεις, μα σε ζητα οπως παλια
Σου μιλαει, βαθια σε κοιταει
Ψυχη ακουμπαει, και σ αναζηταε
Σου λεει να μεινεις μα πια ειναι αργα
Ερχεσαι παλι
Μεσα στη ζωη μου
Και μου λες οτι ακομα μ αγαπας
Κι ο εγωισμος μου
Παλι με εμποδιζε
Και με εναν αλλο παλι τωρα ξενυχτας
Μα ο εγωισμος μου
Δεν μ αφηνει να δω καθαρα
Κι ολο ο εαυτος μου...
Σε ζηλευει, βαθια σε γυρευει
Μα σε αποφευγει, σου λεει να φυγεις
Ποτε μη γυρισεις, μα σε ζητα οπως παλια
Σου μιλαει, βαθια σε κοιταει
Ψυχη ακουμπαει, και σ αναζηταε
Σου λεει να μεινεις μα πια ειναι αργα... Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2012 | |