Στ' ασημένιο φεγγάρι… Δημιουργός: horseman, Στέλιος Κοντοδήμος - horsemans Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξαπλώσαμε στην αμμουδιά…
βρέχοντας τα μαλλιά μας στην αλμύρα…
ο παφλασμός νανούριζε κοινές σκέψεις…
οι γλάροι αποθανάτιζαν τις στιγμές…
έλαμψε το στήθος σου…
χαμογέλασαν τα χείλη στ’ ασημένιο φεγγάρι…
Κι οι Κατα-θέσεις των Ψυχών μας…
αήττητες στους ανάποδους καιρούς…
στους ύπουλους στρατηλάτες…
Λάβαρο Λευκό στον ουρανό…
Υμνούσαν τον Θεό που τις προστάτευε…
Στέλιος Κ. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-04-2012 |