Παραξενο(ε) Δημιουργός: Δ.ΣΚΟΥΦΟΣ, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Παράξενο
Και οσο περισσοτερο
πολεμουσαμε τους εχθρους μας
- το παρελθον και τα λαθη μας-
τοσο εκεινοι αντιστεκοντουσαν
ωσπου ηρθε ο νεος επι-κεφαλης
-ειδε το ματαιον του πραγματος-
και διεταξε καταπαυση πυρος.
..........................................................
Και τοτε τι παραξενο......
απο τα χαρακωματα των εχθρων
-υστερα απο ελαχιστο χρονο-
υψωθηκε σιωπηλα λευκη σημαια
τι παραξενο !!!....ειχαν παραθοδει.
Δ. ΣΚΟΥΦΟΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-04-2012 |