σουρεάλ Δημιουργός: Συνήθεις Ύποφτες νά''μαι ξανά .....γλυκοκαλημέρες μέρες...χαλαρά παιδιά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info μ'ένα μολύβι σκόρπισα πέντε έξι αράδες
πάν σε χαρτάκι
δανεικό
εμπνέει βλέπεις το περιβάλλον
το ρέστο μόνο στο σκαμπό
''μάστο΄΄σε είπα για..
''αφού με ξες είμαι παρα-πάνω για''
έμεινε εκεί με το καλαμάκι
να ρουφάει συν-τροφιά
''έλα ρε παιδάκι μου να πιούμε στην υγειά μας''
''να το φροντίζετε το φυτό μου καλά;''
''ναι καλά..αν δεν την κατουρήσει κανα σκυλί...''
''θα κάνει το θάμα του αυτό σκυλοαπωθητικό...''
''και τα γατιά που τα βάζεις τα γατιά;
εγώ-καιρος
εν-οχλώ ;
ρε συ...αυτή η ψηλή...κάτσε καλά όλα τα λεφτά
πόσο είπε; τεσσερις ωρες...μμμμμμ
λύνεται λέει
δένεται ξεκλειδώνεται τανάει ξανακλειδώνεται
λάστιχο είναι;
κι ειναι και παραστατικιά
άμα δε σε βάλει σε πρόγραμμα εμένα να με φτύσεις χα χα
μην το αναλύσεις..άστα έτσι ανα-λύωτα ..
κι έχουν να πουν....
αυτή η άλωση των πάντων...σαν σήμερα ναι σαν σήμερα..
άντε
σας αφήνω εγώ
γεια....
φυσικά θα έρθω και αύριο...
αυτά!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-04-2012 |