Είσαι η γη κι ο ουρανός Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Για σένα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν έχει πόρτα η καρδιά
για να την κλείσω
να την κλειδώσω
και απ'εξω να σε αφήσω
δεν είσαι φώς
πριν κοιμηθώ για να σε σβήσω
να μην θυμάμαι τα παλιά
όταν ξυπνήσω
είσαι η γη κι ο ουρανός
μα όταν γίνεσαι λυγμός
πως να κρατήσω
και με ποιά δύναμη να πώ
θα σε μισήσω
θα το φωνάξω δυνατά
αγκάλιασε με
κι έλα αγάπη να με πης
η σκότωσε με
βλέπω μια άλλη να σου μοιάζει
και σαστίζω
χτυπά η καρδιά μου
πάλι μέσα μου ελπίζω
όσο κι αν πέρασαν
οι μέρες και τα χρόνια
σου έχω ακόμη
τόση αγάπη
και συμπόνοια...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-04-2012 |