Αποτοξίνωση Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Καλό μήνα!!!!!! Μια μέρα καθηστεριμενη ,αλλά δε πειράζει ,τώρα μωρέ… Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σκέτος εφιάλτης
Να μην είσαι κοντα μου
Να μη μπορω να δω τη μάτια σου
Να μη μπορω να νιώσω το άγγιγμα σου
Σε θελω εδω δίπλα μου
Να νιώθω ηρεμία
Να μην είμαι σε απελπισία
Να μη νιώθω διστυχια
Είσαι το ναρκωτικό μου
Το ανεπανάληπτο όνειρο μου
Είσαι όλος μου ο κοσμος
Ο απαρηγορητος μου πόνος
ΣΤΑΜΑΤΑ!!!
Δεν αντέχω να με επιρρεαζεις
Τη ζωη μου να σκοτεινιάζεις
Και τη ψυχη μου να χαραζεις
23/12/2011 Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-05-2012 |