Γιατί Είσαι Πριγκηπικό Λουλούδι Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γιατί είσαι Πριγκηπικό Λουλούδι !
από ανθοφόρα τον καρπό,
για πάντα να γεννιέται !
μονάχα να μοιράζεται,
μονάχα να πλανιέται !
Σε κήπους με τα ρόδα σου,
για πάντα να τιμιέται...
Και αν ο Ουρανός εγέννησε !
Τούτον μακάριο πλάσμα...
Τούτο του έδωσε λαμπρό..
αυτό το άστατο και το θεσπέσιο άσμα !
Πάντα να τον Τυλίγει..
Ηδονικό το Άγγιγμα !
Στην Λυγερή Σελήνη...
Στης Θαλπωρής το Σάστισμα...
Στης Γής Όλη τη Δίνη ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2012 |