Αλμυρά Τα Δακρυα Δημιουργός: scarlet1977, Νίκη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γλείφω την αλμύρα απ τα δάκρυα
μόνο του φιλιού σου η ανάμνηση
γλυκό προσκεφάλι
Του ονείρου το ταξίδι λαχταρώ
με φτωχό εισιτήριο
λαθρεπιβάτης στην σκέψη σου και πάλι
Χατίρι να μου κάνει η νύχτα
Να ναι τ όνειρο ζαχαρωτό
Την πίκρα απ τα χείλη μου να πάρει
Αγάπη μου πρώτη
Αγάπη φαρμάκι
Ξεγλιστράει τ όνειρο
αλμυρά τα δάκρυα
είναι τώρα σαν καρφιά
Στάζουν στο μαξιλάρι
πως με πονάνε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2012 |