Όνειρό μου εσύ Δημιουργός: monajia, ΚΟΝΤΙ ΝΤΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ,,,ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όνειρό μου εσύ,
φεύγεις, ξεμακραίνεις,
πόσο σ'αγαπώ,
δεν καταλαβαίνεις,
R
Όνειρό μου εσύ,
μέσα στη βροχή,
ένα δάκρυ κρύβω,
άσε να σε δω,
κι ύστερα θα φύγω..
Όνειρο μου εσύ,
φεύγεις μακριά μου,
μια πληγή που αιμοραγεί,
αφήνεις στην καρδιά μου,,
Όνειρό μου εσύ,
της ζωή μου πεπρωμένω,
δεν θα σταματήσω,
πάντα να σε περιμένω..
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2012 | |