Ηγετης μ' α...α Δημιουργός: agrafos .... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Αυτο που μας λειπει δεν ειναι ενας ηγετης μ' αρχιδια.......
αλλα ενας Λαος μ' αρχιδια
και Λαος μ' αρχιδια σημαινει Λαος που διεκδικει
που θελει πισω ολα τα κλεμενα αιωνων τη ζωη του την ιδια κι οχι μοναχα
ψηφοφορος καθε 4 χρονια και μετα λουφα...
Λαος μ' αρχιδια σημαινει ορθιος και μπροστα ...αλυγιστος...
στη μαχη της ταξης του απεναντι στους εκματαλλευτες του....
.....απο Δευτερα στους δρομους.... Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-05-2012 |