Δε με νοιάζει Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα φίλοι μου......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δε με νοιάζει....
να΄ρθει η γη τα πάνω-κάτω
δε με νοιάζει...
που το σύστημα είναι σκάρτο
δε με νοιάζει...
που΄χεις άλλη στην αυλή σου
δε με νοιάζει...
παρά μόνο το φιλί σου
Δε φοβάμαι...
τη συντέλεια του κόσμου
αν στα μάτια...
με κοιτάζεις εσύ φως μου
δε φοβάμαι...
το σκοτάδι ούτε τη νύχτα
παρ΄τα αστέρια...
και επάνω μου όλα ριχ΄τα
Να φωτίζουν...
τα σοκάκια του έρωτά μου
μην προλάβει...
και χαθεί στα όνειρά μου
να γυαλίζουν...
σαν Χριστούγεννα στην πόλη
να γιορτάζεις...
πρώτα εσύ...κι η πλάση όλη
Δε με νοιάζει...
έλα πάλι να φυτρώσει
δέντρο αγάπης...
την ανία μου να σώσει
φύγε πάλι...
λίγο πριν να ξημερώσει
πριν ο ήλιος...
βγει ξανά και με προδώσει Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-05-2012 |