Μιλήσαμε Δημιουργός: ΜΑΤΙΑ ΨΥΧΗΣ, Κατερίνα Kωνσταντίνου Μάτσιου Προσωπογραφία ... του Έρωτα ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [color=green]Μιλήσαμε γι’ αυτά
που μας πλήγωσαν
και μας πληγώνουν
Μιλήσαμε για
μας
για τους άλλους
Μιλήσαμε για
τις λαλιές, τους ήχους,
τη γαλήνη, την ηρεμία
Μιλήσαμε για
τα όνειρα που θα ονειρευτούμε
το βράδυ ... τα ποθητά...
Μιλήσαμε για αυτό
που με φοβίζει
και για αυτό
που αγαπάς
Μιλήσαμε για
τον Θεό,
τον ήλιο,
τη θάλασσα,
την άμμο...
Μιλήσαμε για
την αγνή αγάπη
δύο νέων ...
Αλήθεια τι θα θύμιζε-
«ο Δάφνης και η Χλόη»
ποιος ο κακός λύκος,
τι λογής ληστεία είναι ο Έρωτας ...;
- αν γνωριζόμαστε από παλιά ...;
Μάτια Ψυχής
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2012 |