Κάλλιο αργά παρά ποτέ Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Κι αυτό δημοσιεύτηκε στο ζιζαννειο!!!!! Καλή σας μέρα !!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center][I]
-Μα τί ψάχνεις συνεχώς στα συρτάρια;;;
-Χρόνο.
-Τί χρόνο;;;
-Χαμένο χρόνο.
-Υπάρχει τέτοιος χρόνος;;;
-Ου, μπολικος!
-Δηλαδή , τρώγεται;;;
-Όχι. Διορθώνεται.
-Δηλαδή;;;
-Διορθωνεις τα λάθη σου.
-Τα λάθη σου;;; Κι ας έχει περάσει καιρός;;;
-Πόσος καιρός;;; Ας πούμε πολύς;;; Ναι, αμε. Θες να σου δώσω;;;
-Ναι.
-Πόσο θες;;;
-Πολύ.Παρα πολυ.
-Ορίστε.
-Ευχαριστώ… Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-05-2012 |