έξοδος Δημιουργός: φαλτσετα, Γιαννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στης εξόδου το σκαλί.......στέκομαι για λίγο εκεί
Σκέφτομαι να γυρίσω........μια ματιά να ρίξω
Για τελευταία φορα.........μήπως κι ήρθε η χαρά
Μα δεν υποκύπτω............σε ότι είναι πίσω
Απ' το σκαλί ξεκουνώ.......στις αναμνήσεις ανάμεσα περνώ
Τα βήματά μου μετρημένα....τα ίχνη μου σβήνω ένα ένα
Έφτασα στο δρόμο...........ξαναγεννιέμαι μ' ένα πόνο
Δυνατή παίρνω εισπνοή......αδειάζω με μια εκπνοή
Τα τελευταία κομμάτια......γυρίζω τ' αφήνω στα σκαλοπάτια
Κοιτώ απ' την άλλη μεριά...έξω είμαι απ' τη σιδεριά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2012 |