Γλυκό πουλί της νιότης Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημερα και Χρονια πολλα σε οσους γιορτάζουν !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γλυκό πουλί της νιότης
Γλυκό πουλί της νιότης
μα Άντρας με κεφαλαίο
εσύ είσαι ο αιμοδότης
της ζωής μου το μοιραίο
Στο νου μου κάνεις ανταρσία
ανάβεις φωτιές με καις
έλα ας μπούμε στην ουσία
η ζωή θέλει σκανδαλιές
Μου δημιουργείς αναστάτωση
συνέχεια στο μυαλό μου
κι εγώ στην αναζήτηση
καίω στον πυρετό μου
Γλυκό πουλί της νιότης
η ζωή δεν κάνει χατίρια
έλα ας φτερουγήσουμε μαζί
ας πάν' όλα στα τσακίδια
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
21-05-12
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-05-2012 |