Σβήνει απόψε ένα αστέρι Δημιουργός: Mayda, Mayda Devin Για την έκδοση του stixoi.info Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ράγισε το ατσάλι σαν γυαλί
Στάζει αίμα και δάκρυ
Ο χωρισμός δύσκολος πολύ
Ο Χάρος,
αναμένει στην άκρη
Έλιωσε το μάρμαρο σαν κερί
και όλο καπνίζει
η φλόγα πλέον μικρή
Η κάπνα
τις ελπίδες μαυρίζει
Λύγισε το σίδερο σαν κλαρί
και τρέμει στο αγιάζι
Ασήκωτο και βαρύ
το φορτίο,
ένα μεγάλο μαράζι
Σβήνει απόψε ένα αστέρι
Και το σκότος του πέφτει,
στο δικό μου παρτέρι
Ο Χάρος,
αγρυπνεί, σαν τον κλέφτη
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-12-2005 |