Παραφωνία Δημιουργός: Μίνα Παπανικολάου Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]~Λάγνος-παρά ποτέ- ο ουρανός..
Καταγράφουμε όλες τις διαδρομές των θαυμάτων του.
Τουλάχιστον,
όσες αντέχει να φορά η ματιά μας ~
***
~ Παλιότερα αντέχαμε περισσότερο τις διαδρομές και τα θαύματα.
Τότε που επιτρέπαμε στο παιδί, μέσα μας,να ζει.~
***
~ Παραφωνία στη χαρά,
η μεγάλη σου λύπη.
Θ΄ανταμώνουμε -είναι προτιμότερο-άφωνοι και στα δυο. ~
***
~ Τί κερδίσαμε απ΄την άσκοπη φλυαρία;
Ίσως, επιτέλους, αυτοκαταργηθούμε με ασκήσεις στεντόρειας αφωνίας. ~
****************************************
ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-05-2012 |