Ήρθα απλώς για να πω ένα γεια Δημιουργός: zanneiotisa, Αναστασία-Νικολέττα Αγάθου Γεια σας!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ένα γεια ήρθα για να πω
Έτσι για να περάσει η ώρα
Βρε παιδια, μια αλήθεια θα σας πω
Είμαι τρελα ερωτευμένη εδω και καιρο
Με ένα πανέμορφο
Ευγενικό , αξιαγαπητο παιδι
Που έχει βάλει την καρδια μου
σε κελί V.I.P.
Τι να σας πω γι' αυτόν;
Πως κάθε φορα που τον βλέπω
Η ψυχη μου είναι απόν;
Απο που να ξεκινήσω;
Απο τα απαλά του,
Ξανθά μαλλιά του;
Που είναι σαν τον ήλιο
Το φωτεινό
Εκει ψηλά στον ουρανό.
Ή από τα υπέροχα του μάτια;
Μήπως απο το Τέλειο χαμόγελο του;
Τί να σας πω για τον εαυτό του;
Δε ξέρω πως να σας το πω
Αλλά τον θέλω πολύ
Τον θέλω,
όσο θέλω να γελά η δικη μου ψυχή
Θέλω να είναι ευτυχισμένος
Στη ζωη του πετυχημένος.
Θέλω για τα πάντα
Να είναι ευχαριστημένος!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-05-2012 |