Στο Ψέμα Των Ονείρων Δημιουργός: vitathita, Βαγγέλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Στη νύχτα που ψάχνει το φως μες τα μάτια
Στον ήλιο που καίει χωρίς να τον δεις
Να έρθεις κοντά μου πριν γίνω κομμάτια
Να έρθεις και με καρδιά να με εμπιστευτείς
Στο τέλος που φτάνει κι αφήνει σημάδια
Στο χθες που ‘χει φύγει χωρίς να φανείς
Μην ψάξεις στους δρόμους να σβήσεις τα χνάρια
Μην ψάξεις σε μένα κουβέντα γλυκιά να πεις
Στο ψέμα των ονείρων που εσύ ποντάρεις
Στο αύριο που θέλεις την αλήθεια να βρεις
Να ξέρεις όσα έδωσες αυτά ίσως να πάρεις
Να ξέρεις η ζωή σου θα γίνει κριτής
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-05-2012 |